16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

BAŞKAN HEKİMOĞLU ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

ÖZEL ARHAVİ TEMEL LİSESİ’NDE MESLEK TANITIM SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÖZEL ARHAVİ TEMEL LİSESİ’NDE MESLEK TANITIM SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yoğun işlerinden fırsat bulup öğrencilerle bir araya geldi. Özel Arhavi Temel Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan ve öğrencilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen meslek tanıtım söyleşisi okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşti. Düzenlenen söyleşi programına Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Okul Kurucumuz Çetin Demirkaya, Okul Müdürü Ahmet Kavaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hoş bir atmosferde gerçekleşen programda Başkan Hekimoğlu, başarıya giden yolda başından geçen hayat tecrübelerini, zorlukları ve deneyimlerini yaklaşık iki saat boyunca anlattı. YKS Sınavı öncesi öğrenciler gerçekleşen söyleşiyi sıkılmadan şevkle dinlediler. Başkan Hekimoğlu öğrencilerin sorduğu soruları uzun uzun değerlendirdi. Program sonunda Başkan Hekimoğlu’na katılımı için teşekkür edildi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 05 May 2018 10:51