20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

10. ARHAVİ (GRASSROOTS) HERKES İÇİN FUTBOL ŞENLİĞİ

ETKİNLİĞİN 9. ETABINDA ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ ETKİNLİĞİN 9. ETABINDA ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Kategori Spor

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilip Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu 10. Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği, düzenlenen etkinlikle yapıldı. Etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara sporu ve sporun değerini, önemini ve sevgisini aşılamayı amaçlayan Herkes İçin Futbol (HİF) Şenliği, 2012 – 2013 doğumlu okul öncesi öğrencileri arasında yapıldı. Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Fikret Kadıoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken izlemeye gelenlerinden de memnuniyeti görülmeye değerdi. Şenliğin 9. ve bu dönemki son etabında yerini alan Başkan Hekimoğlu, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimi açısından çok önemli olduğuna dikkat çekerek, şenliğin güzel bir ortamda geçmesinde emeği olan herkese teşekkürlerini iletti. Bu dönem etabı yapılan etkinlik sertifika töreninin ardından toplu çektirilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 04 May 2018 11:38