16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

46. ULUSLARARASI ARHAVİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

HAZIRLIKLAR İÇİN FESTİVAL KOMİTESİ TOPLANDI HAZIRLIKLAR İÇİN FESTİVAL KOMİTESİ TOPLANDI
Kategori Kültür-Sanat

Bu yıl 46.si düzenlenecek olan Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları için ilk komite toplantısı yapıldı. Toplantı Arhavi Belediye Başkanlığı makamında Başkan Coşkun Hekimoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. 29 Ağustos – 2 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu büyük organizasyon için geri sayım başlamış oldu.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun  festival komitesi İcra kurulu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda,  festival bünyesinde gerçekleştirilecek organizasyonlarda, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin genel katkıları belirlenirken, festival bünyesinde yapılacak olan ara etkinliklerin de tarihleri belirlendi. İleriki günlerde yapılacak olan toplantılarda festivalin sorunsuz ve koordinasyon içerisinde yürütülebilmesi için alt komitelerin oluşturulmasına karar verildi.

Arhavi Belediyesi öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Ajans 53 Organizasyon, Arhavi Turizm Derneği, Arhavi Doğa Sporları Derneği, Arhavi Doğayı Koruma ve Yayla Turizmini Geliştirme Derneği, Arhavi Tenis Kulübü, Arhavi Laz, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği, Arhavi Spor Kulübü, Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler festivalin geniş katılımlı komite üyelerini oluşturdu.

Gerçekleştirilen toplantı sonunda Başkan Hekimoğlu, “Bu yıl 29 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında 5 gün süre ile yapılacak olan 46. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’ni adına ve bizlere yakışır şekilde tamamlamak hedefimizdir. Arhavi halkını, konuklarımızı memnuniyet içerisinde ağırlayacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 May 2018 19:07