28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

NURETTİN ÇARMIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YIL SONU GÖSTERİSİ YAPILDI

PROGRAM OTEL ÖZAY ‘DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM OTEL ÖZAY ‘DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı etkinlikleri çerçevesinde anasınıfı öğrencileri hazırladıkları yıl sonu gösterisini sundular. Düzenlenen programa Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikret Sözbilir, İlçe Müftüsü Sadık Havuz, Arhavi Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

4 – 6 yaş arası anasınıfı öğrencileri tarafından gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim Telaveti okundu. Ardından ana sınıfı olarak öğrencilerin yaptığı etkinlikler İle ilgili slayt gösterisi ilçe protokolü ve programı izlemeye gelenlere sunuldu. Hemen ardından Anasınıfı öğrencilerinin İslam dinimiz hakkında hazırladıkları yılsonu gösterisi izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 May 2018 16:22