16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

MUSAZADE MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BÖLGE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINA UYGUN HALE GETİRİLİYOR BÖLGE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINA UYGUN HALE GETİRİLİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Mng Caddesi’ndeki yan cadde olan Atıf Tüzün Caddesi’nde kilit taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

Söz konusu bölgenin zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesi ve elektrik altyapısının tamamlanması ile başlayan çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Bölgede incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında kaldırım çalışması ve çevre düzenlemesinin de yapılacağını belirtip çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 May 2018 15:50