16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

CUMHURİYET MAHALLESİ HAM YOL AÇMA ÇALIŞMASI

BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde ham yol açma çalışması başlatıldı. Söz konusu mahallenin ana güzergahı üzerine bulunan Cumhuriyet Caddesi boyunca yapımına başlanan ham yol açma çalışmalarını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yerinde inceledi.

Özellikle konutları olan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak olan çalışma mahalle sakinleri için de memnuniyetle karşılanıyor. Çalışmaları bizzat yerinden takip eden Başkan Hekimoğlu, vatandaşların evlerine yolların ulaşması için çalışmaları hızlandırdıklarını ve zamanla şehrin büyümesiyle yolların standardında iyileştirmeler yapılacağını dile getirdi.

Ayrıca söz konusu bölgedeki çalışmaların ardından diğer mahallelerde de vatandaşların evlerine yol bağlantılarının yapılmaya devam edeceğini belirten Başkan Hekimoğlu, çalışmaların şimdiden mahalle halkına hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.