20.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALAR NEDENİYLE BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALAR NEDENİYLE BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Kategori Fen İşleri

Kısa bir süre önce Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılan betonlama çalışmaları tamamlandı. Yapılan son beton dökme çalışmasının ardından güzergâh kurumaya bırakıldı. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından tamamlanan bölge modern bir görünüme kavuşmuş oldu. Tamamlanan çalışmaları Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız yerinden takip etti.

Mahalle sakinleri çalışmalar nedeniyle Başkan Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti. Yeni yolun mahalle sakinlerine ve güzergâhı kullanan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Hekimoğlu, ihtiyaç duyulan bölgede çalışmaların yeniden başlatılacağını belirtti.

Son Düzenlenme Cuma, 27 Nisan 2018 11:19