16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

FATİH SULTAN MEHMET İLK/ORTAOKULU’NDA BAHAR ŞENLİĞİ VE KERMES ETKİNLİĞİ

DÜZENLENEN PROGRAMA İLÇE PROTOKOLÜ VE VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ DÜZENLENEN PROGRAMA İLÇE PROTOKOLÜ VE VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Kategori Genel Haberler

Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulu idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve öğrenciler tarafından bahar şenliği ve kermes programı düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Okul öğrencileri ile velilerin el emeği ürünler ve yöresel yemekleri sunduğu stantları gezen ilçe protokolü üyeleri sergilenen ürünlere büyük ilgi gösterdi. Okul yararına yapılan kermesin hayırlı uğurlu olmasının dilenmesinin ardından kermes yemek ikramları ile son buldu.