17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

DEVLET SU İŞLERİ 26. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ TARAFINDAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTIDA KÖY VE MAHALLELERDE YAPILAN PROJELER ELE ALINDI TOPLANTIDA KÖY VE MAHALLELERDE YAPILAN PROJELER ELE ALINDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi Kaymakamlığı organizasyonuyla Arhavi Halk Eğitim Merkezi binası toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Hasan Ongu başta olmak üzere Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer köy ve mahallelerde yapılan dere ıslahı, menfez, köprü, duvar ve tersip bendi gibi çalışmalarla ilgili ilçe protokolü ve muhtarlara bilgilendirmede bulundular. Karşılıklı görüş alışverişinin de yapıldığı toplantıda dilek ve şikâyetler dinlendi. Halkın talepleri, köy ve mahallelerin sorunlarının yanı sıra Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla’nın girişimleri neticesinde gerçekleştirilen ve ilçede yapılan, yapılmakta olan ve yapılması planlanan projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Toplantıda DSİ 26. Bölge Müdürlüğü yetkilileri muhtarların talepleri doğrultusunda gerekli notlarını aldılar.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu toplantıda belediye sınırları içerisinde yapılacak ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında ayrıca bilgilendirmelerde bulundu.  Hacılar Mahallesi derelerindeki menfez çalışmaları, Kapisre deresi ıslahı ve yürüyüş yolu çevre düzenlemesi ve Kale, Yemişlik, Cumhuriyet, Musazade mahallelerindeki ırmakların Kapisre Deresine direkt olarak bağlanması çalışmaları gibi önemli projeler  hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

İlçede yapılan çalışmaları değerlendirmek, görüş alışverişinde bulunmak ve yapılanları değerlendirmek adına önemli bir toplantı tertip ettiklerini dile getiren İlçe Kaymakamı Ongu ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçe protokolüne ve muhtarlara toplantıya katılımları için teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Çarşamba, 25 Nisan 2018 16:44