17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39
İLÇEDEKİ YEŞİL ALANLARA 60 ADET KUŞ YUVASI YERLEŞTİRİLECEK İLÇEDEKİ YEŞİL ALANLARA 60 ADET KUŞ YUVASI YERLEŞTİRİLECEK
Kategori Genel Haberler

Arhavi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Arhavi Temel Lisesi örnek bir projeye imza atıyor. Okul öğrencileri tarafından yaban hayatına destek olmak adına kuş yuvaları yapılıyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da öğrencileri okulda ziyaret ederek yaptıkları bu örnek projeyi yerinde inceledi.

Eski okul sıralarını değerlendirerek özellikle kanatlı hayvanların (kuşların) barınmalarını kolaylaştıracak şekilde kuş yuvası yaptıklarını belirten öğrenciler örnek bir davranışla göz doldurmuş oldu. Şehrin çevre mahallelerindeki yeşil alanlarda değerlendirilecek olan 60 adet kuş yuvası Başkan Hekimoğlu tarafından da oldukça beğenildi. Geleceğimizin teminatı öğrencilerin böyle duyarlı davranışlar sergilemesinin çok manidar olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, ilçe içerisinde uygun yerlere yerleştirilmek suretiyle yaban hayatına destek veren öğrencileri tebrik ederek üretecekleri her türlü projede de yanlarında yer alacağını belirtti. Diğer dersliklerdeki öğrencilerle de sohbet ederek okulun eksikleri hakkında bilgiler alan Başkan Hekimoğlu, ziyaret sonunda okulların fiziki şartlarının daha iyi seviyelere çıkarılması adına çalışmaların devam edeceğini ve eğitimde öğrencilerin faydalanması için her türlü çabalarının süreceğini belirtti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 25 Nisan 2018 13:45