17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

PROTOKOL MENSUPLARI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİLER PROTOKOL MENSUPLARI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİLER
Kategori Sosyal İşler

Şehit aileleri ve gazilere manevi destek kapsamında ilçe protokolü tarafından yapılan ziyaretler devam ediyor.  Dün gerçekleştirilen ziyarette Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Jandarma Komutanı Musa Engin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İnci Köseoğlu yer aldı.

İlçemiz Yukarı Hacılar mahallesinde ikamet eden Şehidimiz J.Er Recep Ali Temel'in ailesi ve Boğaziçi mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazimiz Nevzat Marşan'nın ailesi evlerinde ziyaret edildi.

Protokol mensupları; “Şehitlerimize Allah'tan rahmet, onların ailelerine ve gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz.” diyerek,  Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanlarında olduklarını ve onların taleplerini yerine getirmeye gayret edeceklerini belirttiler.

Son Düzenlenme Çarşamba, 25 Nisan 2018 11:55