28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

“HANIMELİ YUFKA” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMETE GİRDİ YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMETE GİRDİ
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de açılışı yapılan işletmelere bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe hizmet verecek olan “Hanımeli Yufka” adlı işletmesinin açılışını Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaparken programa Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Başkan Hekimoğlu, Boğaziçi Mahallesi’nde açılışı gerçekleştiren yeni işletmenin ilçe ekonomisine, Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özel ikramların sunulduğu açılış programı, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme Sahibi Seval Canoğlu, kendileri için önemli olan bu günde başta Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Salı, 24 Nisan 2018 14:14

Bu kategoriden diğerleri: UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI »