28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

ARHAVİ SANAYİ SİTESİ MALİ KONGRESİ YAPILDI

KONGREDE YÖNETİM VE DENETİM KURULU RAPORLARI ÜYELER TARAFINDAN İBRA EDİLDİ KONGREDE YÖNETİM VE DENETİM KURULU RAPORLARI ÜYELER TARAFINDAN İBRA EDİLDİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi Sanayi Sitesi Mali Kongresi yapıldı. Sanayi Sitesi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongre Divan Başkanlığına Şadi Yıldızcan seçildi. Kongreye katılan üye sayısı tespit edildikten sonra, Kongre gündemi okundu. Düzenlenen programa Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim ve sanayi sitesi esnafları katıldı.

Kongrede Yönetim Kurulu faaliyet raporları okundu. Mali kurulda sözü devralan Belediye Başkanı Hekimoğlu, ilçemizin kalkınmasında sanayi sitesi esnafına önemli görevler düştüğünü belirterek ilçe ekonomisinin canlanması için çevreye duyarlı yatırıma yönelik teşvik çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde afetten zarar gören sanayi esnafının yaralarının sarılması ve Sanayi Sitesi içerisinde belediyeyi ilgilendiren çevre düzenlemeleriyle ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Raporların okunmasının akabinde kongre yönetim kurulu ve Denetim Kurulu raporları üyeler tarafından ibra edildi. Kongrenin ilçeye hayırlı olması temennisinin ardından toplantı sonlandırıldı.

Son Düzenlenme Perşembe, 19 Nisan 2018 13:42