17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

İLÇEMİZDE YENİ BİR İŞ YERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞI İLÇE KAYMAKAMI ONGU İLE BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI AÇILIŞI İLÇE KAYMAKAMI ONGU İLE BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de sağlık alanında yeni bir işletme hizmete girdi. Diş Hekimi Arıtay Altıntaş’ın işletmesini yapacağı muayenehanenin açılışına İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Musazade Mahallesi Şehit Asteğmen Mehmet Altanlar Caddesi İş Bankası yanında sağlık sektöründe hizmet verecek olan işletmenin açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Hekimoğlu, işletmenin Arhavi’ye ve işyeri sahibine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular. İşletme sahibi ve aynı zamanda Diş Hekimi Altıntaş ise başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 19 Nisan 2018 13:43