15.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42
KUTLAMA PROGRAMI ARHAVİ HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILDI KUTLAMA PROGRAMI ARHAVİ HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILDI
Kategori Genel Haberler

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası, ilçemiz Arhavi’de düzenlenen çeşitli etkinlikler çerçevesinde kutlandı.

Bu kapsamda, Arhavi Halk Eğitim Merkezi Turizm Haftası münasebetiyle hazırlamış olduğu programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikret Sözbilir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması yapıldı. Arhavi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ekrem Aydın “Turizm Sektöründeki Son Gelişmeler ve Trendler” konulu sunumunu yaptı. Günün anlam ve önemine uygun şiirler öğrenciler tarafından okundu. Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından ront gösterisi sunuldu. Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki halk oyunları ekibi gösterilerini sergiledi. Akabinde yine Halk Eğitim Merkezi’nin turizm konulu kurmuş oldukları stant protokol üyeleri tarafından gezildi. Program çekinilen fotoğraflarla son buldu.