17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KUTLAMALAR ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLER BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA MAKAM ZİYARETİNDE BULUNDULAR KUTLAMALAR ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLER BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA MAKAM ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Kategori Ziyaretler

Bu yıl 98. yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlenen makam ziyaretleriyle ilçemizde başladı. Kutlamalar çerçevesinde Nuri Özaltın 75. Yıl İlk/Ortaokulu’ndan öğretmen ve öğrenciler Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Nuri Özaltın 75. Yıl İlk/Ortaokulu Müdürü Osman Akgün, okulun sınıf öğretmeni Nuran Okumuş, 4. sınıf öğrencileri Ceylin Özaltun, Batuhan Abdullah, 6. sınıf öğrencileri İbrahim Memişoğlu ve Gamze Aygüney Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun makamını temsili devralmak için belediyeye geldiler. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu da yer aldı.

Başkan Hekimoğlu, makamı devralacak olan 4. sınıf öğrencisi Ceylin Özaltun’u koltuğuna oturtarak bir günlüğüne de olsa Arhavi Belediye Başkanı olmasını tebrik etti. Öğrenci Özaltun, başkan koltuğuna oturur oturmaz kurum amirlerinden ilçe hakkındaki bilgileri aldıktan sonra gerekli talimatları verdi. İlçe ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmaları öğrenen öğrenci Özaltun ile Başkan Hekimoğlu arasında keyifli bir sohbet yaşandı. Ayrıca öğrencilerin istekleri doğrultusunda okulun önüne hız kesici, okul bahçesine çöp kovası ve bank kurulumu için Başkan Yardımcısı Kurdoğlu ile belediyenin Çevre Mühendisi Tanju Güney gerekli çalışmaları başlatacaklarını belirttiler. Ziyaret Başkan Hekimoğlu’nun öğretmen ve öğrencilere hediye takdiminin ardından topluca çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 18 Nisan 2018 13:40