26.09.2018 Son güncelleme: 25.09.2018, 8:51

BAŞKAN HEKİMOĞLU NURİ ÖZALTIN 75. YIL İLK/ORTAOKULU’NU ZİYARET ETTİ

HEKİMOĞLU, OKULUN EKSİKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER ALDI HEKİMOĞLU, OKULUN EKSİKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER ALDI
Kategori Ziyaretler

Öğrencilere verdiği destekle tanınan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu okul ziyaretinde bulundu. Başkan Hekimoğlu ilçenin eğitimde faaliyet gösteren önemli kurumu Kavak Nuri Özaltın 75. Yıl İlk/Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Osman Akgün gelen konuğunu kapıda karşıladı. Başkan Hekimoğlu ziyarette okulun eksikleri hakkında Müdür Akgün’den gerekli bilgileri aldı. Evlere uzak olması sebebiyle okulda yemek servisi yapıldığı sırada derslikleri gezen Başkan Hekimoğlu, okul öncesi sınıfı öğrencileriyle hoşça vakit geçirdi. Ardından Müdür Akgün, gelen konuğunu makamında ağırladı. İlçede eğitime yönelik sosyal projelerin ve okullardaki eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğinden bahseden Başkan Hekimoğlu, okulların fiziki şartlarının daha iyi seviyelere çıkarılması adına çalışmaların ve eğitimde öğrencilerin faydalanması için her türlü çabalarının süreceğini belirtti.