26.09.2018 Son güncelleme: 25.09.2018, 8:51

BAŞKAN HEKİMOĞLU ARHAVİ OFÇAY FABRİKASI'NI ZİYARET ETTİ

FABRİKA 2018 YILI YAŞ ÇAY SEZONUNA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GİRİYOR FABRİKA 2018 YILI YAŞ ÇAY SEZONUNA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GİRİYOR
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Arhavi Ofçay Fabrikası’nı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ziyarete Başkan Hekimoğlu ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da katıldı. Ofçay Arhavi Çay Fabrikası Müdürü Erol Moradaoğlu, makamında ağırladığı misafirleriyle güncel konular ve yeni yaş çay sezonu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İlçedeki çay potansiyeli ile ilgili sohbet eden Müdür Moradaoğlu, 2017 yılında 20 bin ton yaş çay alıp Arhavi’ye 42,5 trilyon TL yaş çay ödemesi yapıldığını belirtti. 2018 yılı için de özel sektördeki kuru çay üretiminde öncü olmayı hedeflediklerini dile getiren Müdür Moradaoğlu, çay müstahsilleri adına önemli bir avantaj olduğunun altını çizdi. Ofçay Fabrikası Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda fabrikanın İmalat Müdürü Fehmi Tosun ise, Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçmesiyle ana depo, harmanlama ve kısmi paketlemenin yapılması için girişimlere başlayacaklarını ve bu sayede fabrikadaki kapasitelerinin önceki yıllara göre katbekat artacağını belirtti.

Başkan Hekimoğlu ise; “ Ofçay bizim gözbebeğimiz. Bu da geçmiş yıllara nazaran çay alım kapasitesinin önceki yıllarda günlük 20 ton çay işleme kapasitesi iken bugün günlük 300 ton çay işleme kapasitesine sahip oluyor. Bu durum ilçemiz çay müstahsilleri için büyük bir kazanım. Çay müstahsillerine gerek çay alımında, gerek çay işletmesinde ve gerekse ödemelerde hiçbir sorun yaşatmadan işini yapan kurumsallaşmış bir kuruluş. Kendilerine yaş çay sezonunda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Müdür Moradaoğlu, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekilerin ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Başkan Hekimoğlu, Fabrika Müdürü Moradaoğlu’na ve personeline, kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden ötürü teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Salı, 17 Nisan 2018 11:09