16.07.2018 Son güncelleme: 13.07.2018, 11:31

HOPASPOR TARAFTAR GRUBUNDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

TARAFTARLAR VOLEYBOL İÇİN TEBRİK, FUTBOL İÇİN DESTEK İSTEDİLER TARAFTARLAR VOLEYBOL İÇİN TEBRİK, FUTBOL İÇİN DESTEK İSTEDİLER
Kategori Ziyaretler

Hopaspor Taraftar Grubu üyeleri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na tanışma ve destek ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra  Arhavispor Atmaca Grubu da yer aldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette taraftar grubu üyeleri ilçemizi başarıyla temsil eden Arhavi Belediye Spor erkek voleybol takımının Efeler Ligi’ne çıkmasını tebrik etti ve Hopaspor’un Artvin’de 3. Lig’e çıkan tek takımı olması sebebiyle destek talep ettiklerini dile getirdiler.

Futbolda ilimizi başarıyla temsil eden Hopaspor’un daima yanında olduklarını belirten Başkan Hekimoğlu, Hopaspor’a 3. Lig’te başarı temennisinde bulundu. Ayrıca voleybolda alınan başarılı sonuç için de teşekkürlerini iletti. Ziyaret sırasında her iki takımın taraftar grubu üyeleri centilmenlik mesajları verdiler. Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından çekinilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 16 Nisan 2018 16:46