27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

“SIFIR SEKİZ KIR PİDESİ” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

İLÇEMİZDE YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMETE BAŞLADI İLÇEMİZDE YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMETE BAŞLADI
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de açılışı yapılan işletmelere bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe hizmet verecek olan “Sıfır Sekiz Kır Pidesi” adlı işletmesinin açılışını Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile işletme sahibi Nesrin Cebir yaparken programa Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Arhavi Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yeni işletmenin ilçe ekonomisine, Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özel ikramların sunulduğu açılış programı, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme Sahibi Cebir, kendileri için önemli olan bu günde başta Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 16 Nisan 2018 16:41

Bu kategoriden diğerleri: TURİZM HAFTASI KUTLANDI »