22.07.2018 Son güncelleme: 20.07.2018, 7:21

MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

TÜM KÖY VE İLÇE MAHALLELERİ YATIRIMDAN NASİBİNİ ALACAK TÜM KÖY VE İLÇE MAHALLELERİ YATIRIMDAN NASİBİNİ ALACAK
Kategori Genel Haberler

Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla ilçemiz mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Programa Milletvekili kışlanın yanı sıra Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.

İlçemiz Kestane Alan Köyü Umca Alabalık tesislerinde gerçekleşen programda Milletvekili İsrafil Kışla, muhtarlara yönelik açıklama ve bilgilendirmelerde bulundu.

Programda açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, ilçemiz köy ve mahalle muhtarlarını milletvekilimizle buluşturduklarını belirterek, özellikle ilçemize bu yıl için 2 milyon TL’lik bir yatırımın kazandırıldığının altını çizdi.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise yaptığı konuşmada ilçemizde yapılan tüm kamu ve yerel yatırımlar, özellikle Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları, Üniversite yerleşkesi, yurtlar, Çay-kur arazisi gibi birçok önemli başlıkta katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi. Hekimoğlu programda sportif alanda elde edilen başarılara da değinerek, milletvekili İsrafil Kışla’ya Efeler ligine yükselen voleybol takımımızın akısını hediye etti.

Milletvekili İsrafil Kışla katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada, Artvin ve ilçelerinin sorunlarını gidermeye ve yatırımları bölgemize kazandırmaya çalıştıklarını belirterek, ilçemizde yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. Kışla programda Köy ve Mahalle muhtarlarının soru ve sorunlarını da dinleyerek notlar aldı.

Son Düzenlenme Cumartesi, 14 Nisan 2018 21:17