12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

MİRAÇ KANDİLİ’NDE ŞİFA NİYETİNE ZİYARET

BAŞKAN HEKİMOĞLU DEVLET HASTANESİNDE YATAN HASTALARI ZİYARET ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU DEVLET HASTANESİNDE YATAN HASTALARI ZİYARET ETTİ
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,   Miraç Kandili münasebetiyle Arhavi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek Miraç Kandillerini tebrik etti. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na Ak Pati İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Küçükay ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da eşlik etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Cerrahi, dâhiliye ve çocuk servislerinde yatan hastalar ile tek tek görüştü. Başkan Hekimoğlu, Miraç Gecesi nedeniyle hastalarımızı ziyaret edip hem Miraç Kandillerini kutladıklarını hem de kendilerine açıl şifalar dilediklerini belirtti. Hastalar ve yakınları bu anlamlı günde yapılan anlamlı ziyaret nedeni ile duydukları memnuniyeti dile getirerek, başta başkan Coşkun Hekimoğlu olmak üzere ziyarette bulunanlara teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Cuma, 13 Nisan 2018 19:49