12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

AŞAĞI HACILAR MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARININ İLK ETABI TAMAMLANDI

MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA MİNNETTARLIĞINI DİLE GETİRDİ MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA MİNNETTARLIĞINI DİLE GETİRDİ
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Aşağı Hacılar Mahallesi Borğola Mevkiinde yol betonlama çalışmalarının ilk etabı tamamlandı. Betona uygun hale getirilen zeminde betonlama işlemi yapıldı. Bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışmalar mahalle sakinlerinin de memnuniyeti ile sonuçlanmış oldu.

Söz konusu bölgede incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, mahalle sakinlerini de ziyaret ederek kandillerini kutladı. Yol betonlama çalışmalarının ilk etabının bittiğini akabinde hız kesmeden yine Aşağı Hacılar Mahallesi’nde betonlama çalışmalarının tekrar başlayacağını belirten Başkan Hekimoğlu; “Beton çalışmasıyla ilgili Recep Amca ve komşularına söz vermiştik. Sözümüzü yerine getirdik. Mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Belediye ekipleri tarafından yürütülen yol betonlama çalışmaları diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Cuma, 13 Nisan 2018 14:12