18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

KALE MAHALLESİ HAM YOL AÇMA ÇALIŞMASI

ARHAVİ BELEDİYESİ İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERDE YOL AÇMAYA DEVAM EDİYOR ARHAVİ BELEDİYESİ İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERDE YOL AÇMAYA DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

Aynı anda şehrin birçok noktasında faaliyetlerini yürüten Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri, ilçedeki yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmaların bir tanesi de ilçemiz Kale Mahallesi sınırları içinde devam ediyor. Bölgede Arhavi Belediyesi katkılarıyla ham yol açma çalışmaları yapılıyor.

İlçenin önemli mahallelerinden biri olan fakat coğrafi yapısı gereği ulaşımı zor, engebeli arazilerden oluşan Kale Mahallesindeki yol sorunu çözülmüş oluyor. Bu doğrultuda Arhavi Belediyesi tarafından ham yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları takip eden mahalle sakinleri açılan ham yolun ulaşım sorununun rahatlaması adına büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaparak Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu.

Son Düzenlenme Cuma, 13 Nisan 2018 13:28