27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

10. ARHAVİ GRASROOTS (HERKES İÇİN FUTBOL) ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

ŞENLİĞİN 7. ETABI İLÇE STADI’NDA YAPILDI ŞENLİĞİN 7. ETABI İLÇE STADI’NDA YAPILDI
Kategori Spor

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilip Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği, Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi.

Bu yıl 10.su yapılan şenliğin 7.etabı 2010 doğumlu ve ilkokul 2. sınıf kız ve erkek öğrencilerine yönelik düzenlendi. Bu etabın bir diğer özelliği ise özel eğitim sınıfı öğrencilerinin de yer almasıydı. Düzenlenen etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Yapılan bu proje ile öğrenciler futbol oynayarak eğlendikleri gibi izleyenlere de keyifli dakikalar yaşattılar. Gelenekselleşerek bu yıl 10.sunun düzenlendiği HİF Şenliği ile amacımız minik sporculara sporu sevdirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve eğlendirmek olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, şenliğin yapılmasında büyük emeği olan ve şenliğin koordinatörlüğünü üstlenen Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Kadıoğlu’na da teşekkürlerini iletti. Düzenlenen etkinlik, şenliğe katılan öğrencilere ilçe protokol üyeleri tarafından verilen sertifikalarla son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 11 Nisan 2018 16:09