19.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARETTE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARETTE BULUNDU
Kategori Resmi Törenler

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da hazır bulundu. Çelenk sunma töreni ve Merkez Cami’de şehitlerimizin ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından Başkan Hekimoğlu’nu İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin ve emniyet personelleri kapıda karşıladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü çok amaçlı toplantı salonunda günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu, emniyet mensuplarının milletimizin huzur, can ve mal güvenliği için özverili ve fedakârca çalıştıklarının, yoğun emekleri ve hizmetlerinin her zaman hatırlanacağının altını çizdi. Kutlama ve tebrikleri kabul eden Müdür Gezgin ise, toplumun huzuru ve güveni için her daim çalışmaya devam edeceklerini, emniyet teşkilatının 173 yıl boyunca bu mukaddes görevi layıkıyla ifa ettiğini sözlerine ekledi. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ziyaretin ardından ilçe girişinde yer alan polis kontrol noktasında görev yapan emniyet personelleri de ziyaret edildi. Ziyaret birlikte çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 10 Nisan 2018 17:54