27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

ARHAVİ GÜNGÖREN HALK PLAJI SEZONA HAZIRLANIYOR

ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLEN PLAJDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLEN PLAJDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR
Kategori Sosyal İşler

İlçemizde yaz aylarının vazgeçilmez mekânlarından, vatandaşlarımızın denize girmek için yoğun olarak kullandığı Güngören Halk Plajı yeni sezona hazırlanıyor. Başkan Coşkun Hekimoğlu Plajda incelemelerde bulunarak işletme yetkililerinden bilgi aldı.

Vatandaşlarımızın denizle buluştuğu alanların belki de en önemlisi olan Güngören Halk Plajında geçtiğimiz sezon yapılan çevre düzenlemeleri ve tesis inşasının ardından, yapılan çalışmalara ek olarak bu sezon da bazı yeni düzenlemeler yapılıyor. Plajda elektrik sorununa çözüm getirilirken, çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor.

Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Hekimoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hekimoğlu Güngören Halk Plajından vatandaşlarımızın daha iyi yararlanmaları için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, plajda yapılan son iyileştirmelerle birlikte bölgenin daha modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Son Düzenlenme Salı, 10 Nisan 2018 17:41