22.07.2018 Son güncelleme: 20.07.2018, 7:21

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÖRENİNDE BİRARAYA GELDİ İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÖRENİNDE BİRARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler

Ülkemizde huzur ve güvenin bozulmaması için gece gündüz demeden fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ilçemiz Arhavi’de gerçekleştirilen törenle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, emniyet teşkilatı personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin günün anlam ve önemine uygun konuşmasını sundu. Tören burada son bulmuş oldu. Program öğle namazı öncesi Merkez Cami’de Aziz şehitlerimizin ruhları için Mevlid-i Şerif okutulması ile devam edecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 11 Nisan 2018 15:59