27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

10. ARHAVİ GRASROOTS (HERKES İÇİN FUTBOL) ŞENLİĞİ’NİN 6. ETABI YAPILDI

ARHAVİ İLÇE STADI’NDA GERÇEKLEŞEN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ ARHAVİ İLÇE STADI’NDA GERÇEKLEŞEN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Kategori Spor

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 6. etabında,  2009 doğumlu  kız ve erkek öğrencilere yönelik futbol şenliği yapıldı. Etkinliğe Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilip Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği, Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi. Beden Eğitimi ve Grassroots Öğretmeni Fikret Kadıoğlu liderliğinde 10 yıldır düzenlenen organizasyon, minik öğrencilere sporu sevdirmeyi, yeteneklerini ortaya çıkarmayı ve spor yaparak mutlu vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor. Düzenlenen etkinlik şenliğe katılarak doyasıya eğlenen öğrencilere ilçe protokol üyeleri tarafından verilen sertifikalarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 06 Nisan 2018 13:21