16.07.2018 Son güncelleme: 13.07.2018, 11:31

“KARDEŞLER OTO YIKAMA” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

HİZMETE GİREN İŞYERİNİN AÇILIŞINI İLÇE KAYMAKAMI ONGU İLE BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI HİZMETE GİREN İŞYERİNİN AÇILIŞINI İLÇE KAYMAKAMI ONGU İLE BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI
Kategori Spor

İlçemizde yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “Kardeşler Oto Yıkama” adıyla hizmete giren işyerinin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılışa İlçe Kaymakamı Ongu ile Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Hacılar Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde hizmete giren işyeri otomotiv sektöründe hizmet verecek. Açılışta yer alan Başkan Coşkun Hekimoğlu iş yerinin ilçe halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletme gezildi. Açılışa gelen konuklara özel ikramların sunulduğu törende işletme sahibi, başta İlçe Kaymakamı Ongu ve Başkan Hekimoğlu olmak üzere gelen konuklara teşekkürlerini iletti.