27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

ŞAİR YAZAR GALİP KURDOĞLU'NDAN ANLAMLI HEDİYE

ŞAİR ARHAVİ’NİN KURTULUŞU’NUN 100.YIL ANISINA ARHAVİ MARŞI HAZIRLADI ŞAİR ARHAVİ’NİN KURTULUŞU’NUN 100.YIL ANISINA ARHAVİ MARŞI HAZIRLADI
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi’nin yetiştirdiği bütün ülkede yaptığı çalışmalarla dikkat çeken şair, yazar, fotoğraf sanatçısı Galip Kurdoğlu geçtiğimiz ay 100. Yılını kutladığımız Arhavi’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun anısına yazdığı Arhavi Marşı adlı şiiri başkan Hekimoğlu’na hediye etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen programda Galip Kurdoğlu “100. Yıl anısına düşündüğüm ve çok sevdiğim Arhavi ile ilgili bir marş yazmak istedim. Bu konuda gerek bayram töreninde ve gerekse tören sonrasında okunan şiirim ile ilgili önemli tebrikler aldım. Anlamlı olduğunu düşündüğüm bu şiirim plaket halinde belediyemize de hediye etmek istedim. Umuyorum ki bundan sonraki yıllarda da bu şiirin ilçemiz halkının hafızasında ve hatırasında yer alacağını düşünüyorum. Sayı Belediye Başkanımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Coşkun Hekimoğlu da” uzun yıllardır şair, yazar ve fotoğrafçı kimliğiyle ilçemizi gururla temsil eden Galip Kurdoğlu ağabeyimizin bu örnek davranışından ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Yazmış olduğu Arhavi Marşı adlı şiirini belediyemizin en güzel yerine asacağız ve Arhavi Marşı’nı halkımızla paylaşıp onların hafızalarında kalıcı hale getireceğiz” dedi. Başkan Coşkun Hekimoğlu, Kurdoğlu’nun bu örnek davranışından ötürü kendisine ayrıca geleneksel kültürümüzü temsil eden bir adet serender hediye etti.

ARHAVİ MARŞI

Cumhuriyet çınarında