26.09.2018 Son güncelleme: 25.09.2018, 8:51

ARHVAVİSPOR, ARTVİN 1.AMATÖR LİG ŞAMPİYONU

PLAY-OFF MAÇINDA ARHAVİSPOR, BORÇKASPOR’U 3-2 MAĞLUP EDEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI PLAY-OFF MAÇINDA ARHAVİSPOR, BORÇKASPOR’U 3-2 MAĞLUP EDEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI
Kategori Spor

Hafta sonu Artvin’de oynanan Artvin 1. Amatör Lig play-off final müsabakasında, temsilcimiz Arhavispor, rakibi Borçkaspor’u 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Elde edilen bu başarı ilçede büyük sevinç yaratırken, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Arhavispor camiasını tebrik etti.

Artvin şehir stadında oynanan zorlu karşılaşmada temsilcimiz Arhavispor 2-0 öne geçmesine rağmen rakibi Borçkaspor skoru 2-2 ye getirdi. Temsilcimiz karşılaşmanın sonuna doğru bulduğu golle maçı 3-2 kazanarak sahadan şampiyon olarak ayrıldı.

Kazanılan bu şampiyonluk Arhavispor camiasında ve ilçede sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptığı açıklamada; voleybol dalında elde edilen şampiyonluğun ardından, Arhavispor’un bu başarısı ile çifte şampiyonluk sevinci yaşadıklarını belirterek, Arhavispor’un bu başarısında emeği olan başta yönetim olmak üzere, teknik heyeti ve sporcuları kutlayarak tebrik etti.

Arhavispor bu başarılı sonuç ile önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 02 Nisan 2018 13:29