26.09.2018 Son güncelleme: 25.09.2018, 8:51

ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

PROJELERİ İÇİN  BAŞKANLA  ÖĞRENCİLER ARASINDA SÖYLEŞİ PROJELERİ İÇİN BAŞKANLA ÖĞRENCİLER ARASINDA SÖYLEŞİ
Kategori Ziyaretler

Atatürk Orta Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen TÜBİTAK projesi kapsamında “ Bir Kitap Okudum Hayatım Değişti”  konulu proje çalışmaları için Fatma Nur Öztürk, Yağız Duymuş, Eylül Çakar ve Duru sönmez Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

TÜBİTAK projesi kapsamında “ Bir Kitap Okudum Hayatım Değişti”  konulu projede üst düzey makam ve mevki sahiplerinin mesleki yaşantısında ilerlemelerine yardımcı olan kitapları araştırarak, öğrencilerin ileride gerek okul gerek iş hayatına ışık tutmak ve kendilerine örnek teşkil edecek başarılı bireyler olmasına yardım etmek amacıyla gerçekleştiriliyor.

Öğrenciler, Nisan ayı sonunda Atatürk Orta Okulunda sunum şeklinde gerçekleştirilecek olan proje için Başkan Hekimoğlu’nun hayatı boyunca okuduğu ve mesleki konuda bu günlere gelmesine en büyük etkiyi sağlayan kitaplar hakkında görüşlerini aldılar.

Hekimoğlu, ziyarette bulunan öğrencilere başarıya giden yolda başından geçenleri, hayatındaki tecrübeleri, yaşadığı zorlukları, deneyimlerini ve bu yolda hayatına ışık tutan kitaplar hakkında bilgi vererek böyle bir projede yer almaktan gurur duyduğunu ifade ederek öğrencilere teşekkürlerini sundu.