15.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

ARTVİN – ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI VALİ DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA ARHAVİ KAYMAKAMLIĞI’NDA GERÇEKLEŞTİ TOPLANTI VALİ DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA ARHAVİ KAYMAKAMLIĞI’NDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Genel Haberler

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer DOĞANAY başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Doğanay’ın yanı sıra,  İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Hasan Özpervan ve diğer yetkililer katıldı.

Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Hasan ÖZPERVAN yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine bilgi verdi. Toplantıda ayrıca şuana kadar yapılmış işlemlerin genel bir değerlendirmesi yapıldı.