13.12.2018 Son güncelleme: 13.12.2018, 1:10
PROGRAM NERMİN ÇARMIKLI HALK KÜTÜPHANESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM NERMİN ÇARMIKLI HALK KÜTÜPHANESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Resmi Törenler

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi’nde kutlama programı gerçekleştirildi. Bu yıl 54.sünün kutlandığı programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu,  kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program Arhavi Nuri Özaltın İlk/Orta Okulu ve Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Okul öğrencileri tarafından yazı ve şiirler okundu. Ardından protokol üyeleri tarafından bu yıl içerisinde en çok kitap okuyan bay ve bayan çocuk, yetişkin ve büyük okuyuculara hediyeleri verildi. Program yeni yayın dönemine ait kitapların sergilendiği standın Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu ve beraberindekiler tarafından gezilmesiyle son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 29 Mart 2018 17:43