27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

YENİ ÇÖP KONTEYNIRLARI HİZMETE ALINDI

HERŞEY DAHA TEMİZ BİR ARHAVİ İÇİN HERŞEY DAHA TEMİZ BİR ARHAVİ İÇİN
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi Temizlik işleri sevisi bünyesinde ilçenin gerek görülen belli başlı noktalarında kullanılmak üzere çöp konteynırları alındı.

Özellikle şehir içerisinde ve mahallelerde kullanılan ve zaman içerisinde deforme olmuş konteynırların yerine yenileri alınarak söz konusu bölgelere yerleştirildi. Çöp hizmetleri biriminde görevli personeller tarafından yerleştirilen konteynırlar 26 adet olup zaman içerisinde bu sayı daha da arttırılacaktır.

Vatandaşlarımızın çöpleri çöp noktalarına bırakırken özellikle konteynırları kullanmaları ve çöpleri ağzı kapalı bir şekilde bırakmalarının önemli olduğunu belirten yetkililer, ayrıca sıvı halde çöp artıklarının da konteynırlara bırakılmaması yönünde telkinleri olmuştur.

Son Düzenlenme Perşembe, 29 Mart 2018 11:06