12.12.2018 Son güncelleme: 12.12.2018, 1:44

AK PARTİ ARHAVİ İLÇE TEŞKİLATI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TEŞKİLATA BAĞLI TÜM KOLLAR YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI TEŞKİLATA BAĞLI TÜM KOLLAR YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

Ak Parti Arhavi İlçe Teşkilatı Mart Ayı Olağan Bilgilendirme Toplantısını parti binasında gerçekleşti. Toplantıya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Arhavi İlçe Teşkilatı birbirine organik bağ bulunan yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları, köy mahalle temsilcileri olarak her farklı yapının ay içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’da ilçede yapılan yerel ve kamu hizmetleri hakkında sunum gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız genel değerlenmelerde bulundu.

İl Genel Meclis üyesi Hakkı Aytolan özellikle kırsal kesimlerde, köylerde yapılan çalışmalardan değerlendirmelerde bulundu ve yapılan bu tüm değerlendirmeler tüm teşkilat birimleriyle görüş alışverişi şeklinde değerlendirildi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 28 Mart 2018 09:11