27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

ARHAVİ BELEDİYESİ ÇÖP DEPOLAMA İŞLEMİ TİTİZLİKLE YAPILIYOR

ÇÖPLER ÇEVRE VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURMAYACAK ŞEKİLDE GEÇİCİ OLARAK DEPOLANIYOR ÇÖPLER ÇEVRE VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURMAYACAK ŞEKİLDE GEÇİCİ OLARAK DEPOLANIYOR
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi tarafından vahşi depolama yöntemiyle kullanılan Güngören Köyü Taş Ocağı Sınırı mevkii içerisinde Sahil yolu üzerindeki çöp depolama bölgesi Belediye tarafından çevre ve görüntü kirliliği hassasiyeti gözetilerek dikkatle depolama yapılmaktadır.

Söz konusu depolama yöntemini büyük bir titizlikle yerine getiren Arhavi Belediyesi geçici olarak depoladığı çöplerin gerek görüntü açısından gerek kirlilik açısından ve gerekse kötü kokuların bertarafı için iş makineleri ile üzerine topraklanma yöntemi uygulanmaktadır.

ÇOKAP (Çoruh Havzası Kalkınma Birliği ve Kaçkar Bir) Kaçkar Katı Atık ve İtfaiye Birliği üyesi olan Arhavi Belediyesi söz konusu bu her iki birlikten herhangi birisini çöplerin düzenli depolanması ve geri dönüşümüyle ilgili kalıcı çözüm üretilmesi durumunda bölgede düzenli bir şekilde depolanan çöplerin rehabilitesi yapılıp bertarafı sağlanacaktır.

Son Düzenlenme Salı, 27 Mart 2018 17:03