11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

10. HERKES İÇİN FUTBOL ŞENLİĞİ’NİN 5. ETABI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ŞENLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ ŞENLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Kategori Spor

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 5. Etabında,  2006 doğumlu  Yıldız Erkekler ve kızlara yönelik futbol şenliği yapıldı. Etkinliğe Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği, Beden Eğitimi ve Grassroots Öğretmeni Fikret Kadıoğlu liderliğinde Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi.

10 yıldır düzenlenen organizasyon, minik öğrencilere sporu sevdirmeyi, yeteneklerini ortaya çıkarmayı ve spor yaparak mutlu vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Genç sporcuların doyasıya eğlendiği etkinlik, şenliğe katılan öğrencilere ilçe protokol üyeleri tarafından verilen sertifikalarla son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 14 Mart 2018 12:58