27.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

HAYDİ ATMACALAR; HEDEF EFELER LİGİ

ARHAVİ BELEDİYE SPOR PLAY-OFF ÖNCESİ SON ANTRENMANINI YAPTI ARHAVİ BELEDİYE SPOR PLAY-OFF ÖNCESİ SON ANTRENMANINI YAPTI
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig B gurubunu lider olarak tamamlayan ve efeler ligi için play-off maçları oynayacak olan voleybol takımımız Arhavi Belediye spor son hazırlıklarını tamamladı. Başkan Coşkun Hekimoğlu, takım antrenmanını ziyaret etti.

13-14-15 Mart tarihlerinde Sivas’ta oynanacak olan Play-Off müsabakaları için moral ve motivasyon olarak üst seviyede olan takımımız, Efeler Ligi hedefine kilitlenmiş durumda. Takımın tecrübeli antrenörü Ahmet Kavaz, oyuncularla yaptığı konuşmalar ve antrenman programıyla takımı hazırlarken, oyuncuların özgüvenleri dikkatlerden kaçmadı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi spor salonunda turnuva öncesi ilçedeki son antrenmanına çıkan takımı ziyaret ederek, sporcular ve teknik heyete olan güvenini bir kez daha ifade etti.

Hekimoğlu; “bir lig sezonu boyunca bizlere seyir zevki yüksek, heyecan, coşku ve sevinç yaşatan bu takımımızın her bir ferdiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki Sivas’ta oynanacak yükselme maçlarından da anlımızın akıyla, başarıyla çıkacağız.  Bir üst lig olan efeler ligine yükselmek için Play-Off maçlarımızı kazanmak ve bu lige yükselecek iki takımdan birisi olmak istiyoruz. Takımımızın aynı inanç ve kararlılıkla bunu da başaracağına inanıyoruz. Bizler yönetici ve taraftarlarımızla her türlü desteğe hazırız. Yolun sonu şampiyonluk hedefimiz Efeler Ligidir.” Dedi.