17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

KADINLAR GÜNÜ KARANFİLLERLE KUTLANDI KADINLAR GÜNÜ KARANFİLLERLE KUTLANDI
Kategori Sosyal İşler
(1 Oyla)

Her yıl tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Küçükay ve kadın kolları üyeleri karanfil dağıttı.

İlk olarak Arhavi Devlet Hastanesindeki bayan personel ve hastalara karanfil dağıtan ve kadınlar gününü tebrik eden Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu ve beraberindekiler bu vesile ile yatan hastaları da ziyaret etmiş oldu.

Ardından Arhavi Belediyesindeki bayan personellere de karanfil dağıtıldı. Bu güzel ve önemli günde bayanlarımızı hatırlamak, onları ziyaret etmek ve kendilerine karanfil dağıtmak istediklerini belirten Başkan Vekili Kurdoğlu, milli ve manevi değerlerimizin en kıymetli taşıyıcıları olan kadınlarımıza, hayatın tüm alanında hak ettiği değerin verilmesi, onların yüceltilip saygınlıklarının arttırılması tüm toplumun ortak görevi olması gerektiğinin altını çizdi.