27.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

ARHAVİ BELEDİYE SPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU, TAKIMA MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU, TAKIMA MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU
Kategori Spor

Arhavi Belediye Spor erkek voleybol takımımız, TVF 1. Lig son maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.    Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, takıma moral ziyaretinde bulunarak teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi.

TVF 1. Lig B gurubunda lider durumda olan temsilcimiz Arhavi Belediye Spor, ligin son maçı için Hatay Deplasmanına gidiyor. Şampiyonluk maçına çıkacak olan takımda moral ve motivasyon üst seviyede.

İlçe spor salonunda son hazırlıklarını sürdüren sporculara baklava ikram ederek kendilerine başarılar dileyen Belediye Başkanı Hekimoğlu; “uzun ve zorlu bir lig serüveninin sonuna gelmiş durumdayız. Voleybol takımımız ilçemiz adına bir ilki gerçekleştirmiş ve bize büyük mutluluklar yaşatmıştır. Takımımız Efeler Ligi hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Şampiyonluk maçında sporcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi.

Deplasmanda oynanacak karşılaşma şampiyonluk maçı olarak camiayı ve ilçeyi adeta kilitlemiş durumda. Karşılaşma 4 Mart Pazar günü, saat 14’te Hatay Antakya’da oynanacak.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Mart 2018 17:39

Bu kategoriden diğerleri: GURURUMUZSUNUZ »