16.07.2018 Son güncelleme: 13.07.2018, 11:31
BAYANLARA YÖNELİK FAALİYET GÖSTEREN KURSLAR GEZİLDİ BAYANLARA YÖNELİK FAALİYET GÖSTEREN KURSLAR GEZİLDİ

İlçemiz Arhavi Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kurslar, düzenlenen programla Arhavi kaymakamı Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından ziyaret edildi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen ziyaret programında İlçe kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yanı sıra, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan ve usta öğreticiler de hazır bulundu.

Protokol mensupları “bez bebek kursu” başta olmak üzere halk eğitim merkezi bünyesinde bayanlara yönelik faaliyet gösteren kursları gezerek, usta öğretici ve kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Mart 2018 15:04