16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

ARHAVİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI 26 ŞUBAT – 4 MART TARİHLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI 26 ŞUBAT – 4 MART TARİHLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK
Kategori Ziyaretler

Bu yıl 26 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında kutlanan 29. Vergi Haftası nedeniyle, Arhavi Vergi Dairesi Müdürlüğü yetkilileri protokol ziyaretleri kapsamında Arhavi Belediyesini ziyaret ettiler. Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu konuklarını başkanlık makamına ağırladı.

Ziyarette Müdür yardımcısı Ahmet Aykut, Müdür yardımcısı İbrahim Abanoz, Gelir şefi Kadir Şahinbaş ve Gelir uzaman yardımcısı Abdullah Pilge, Vergi Haftası nedeniyle toplumda vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirttiler.

Hafta boyunca okullarda verginin ülkenin kalkınmasındaki önemi ve ekonominin büyümesindeki rolünü öğrencilere anlatmaya çalışacaklarını ifade eden konuklar, ayrıca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verileceğini söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Kurdoğlu da, vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğini belirterek, vergilerin tekrar vatandaşa hizmet olarak döndüğünün altını çizdi.

Ziyaret karşılıklı hoş sohbetin ardından sonlandırılmış oldu.

Son Düzenlenme Salı, 27 Şubat 2018 16:45