18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

İyi parti Arhavi ilçe teşkilatı yöneticileri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İyi parti ilçe başkanı Faik Atabek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, ilçe teşkilatının kuruluşunun ardından oluşturulan yönetim kurulu olarak gerçekleştirilen ziyarette belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu ile görüş alışverişinde bulunuldu.