18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24
TRABZON’DA DÜZENLENEN TURNUVA’DA ARHAVİSPOR ÜÇ 1.LİK ALDI TRABZON’DA DÜZENLENEN TURNUVA’DA ARHAVİSPOR ÜÇ 1.LİK ALDI
Kategori Spor

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Karadeniz İlleri Karate ligi kurulu tarafından 2018 yılı faaliyet programı çerçevesinde organizasyon hafta sonu Trabzon’da da gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor bakanlığı, Türkiye karate federasyonunun gerçekleştirmiş olduğu Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda ikincisi yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Karadeniz İlleri Karate Şampiyonasına 10 ilden 400 sporcu katıldı. 15 Temmuz Kahramanı olan ve tüm Türkiye’nin gururu Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenen bu organizasyon bir anlamda da Türkiye’nin demokrasi şehitleri adına ilk büyük organizasyonu olacak.

Arhavi Spor Kulübü karate takımı sporcuları bu turnuvada 3 altın, 4 gümüş, 10 bronz Madalya kazanmışlardır. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu “ tüm sporcuları, emeği geçen kurum ve kuruluşları tebrik ediyor, bu vesileyle Hain darbe teşebbüsünde bulunulan ve vatanımızı canları pahasına savunan başta Şehit Ömer Halisdemir olmak üzere tüm Demokrasi şehitlerini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum ” dedi.

Turnuvanın organizasyonunu yürüten Karate Federasyonu  Karadeniz İlleri Karate Ligi Organizasyon Kurulu başkanı  ve Uluslar arası hakem  Kazım Alpay; Şampiyonaya katılmamızda büyük destek veren Arhavi Belediye Başkanı Sayın Coşkun Hekimoğlu’na, Artvin Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü ile Arhavi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 26 Şubat 2018 11:36