18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ÇİĞ KÖFTE EVİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

İLÇEMİZDE YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMET VERMEYE BAŞLADI İLÇEMİZDE YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de açılışı yapılan işletmelere bir yenisi daha eklendi. Hazır gıda sektöründe hizmet verecek olan “Çiğ Köfte Evi” adlı işletmenin açılışını Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaparken programa, başkan yardımcıları, H.Tahsin Kurdoğlu, Nail Köseoğlu, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yeni işletmenin ilçe ekonomisine, Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Özel ikramların sunulduğu açılış programı, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme Sahibi kendileri için önemli olan bu günde başta Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 26 Şubat 2018 10:06