16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

İLÇEMİZDE YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

“DOYDOY” YEMEK SALONU İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI “DOYDOY” YEMEK SALONU İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de açılışı yapılan işletmelere bir yenisi daha eklendi. Hazır gıda sektöründe hizmet verecek olan “Doydoy” adlı işletmenin açılışına ilçe kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Numanoğlu ailesine ait olan ve hazır gıda sektöründe ilçede yılladır hizmet veren işletme sahipleri, yeni bir yapılanmaya giderek yenilikçi ve modern yapısıyla “Doydoy” adı altında vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Şehir merkezinde oluşu ve modern görünümü ile öne çıkan işletme, içeriği ile de iddialı olduğunu ortaya koydu.

İşyerinin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, işletmenin gerek yatırımcılarına ve gerekse ilçe ekonomisine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.