21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ZİYARETİ

ŞEHİT J.ER MÜRSEL ÖZDEMEK'İN AİLESİ VE KIBRIS GAZİSİ MEHMET ÖZTABAK ZİYARET EDİLDİ ŞEHİT J.ER MÜRSEL ÖZDEMEK'İN AİLESİ VE KIBRIS GAZİSİ MEHMET ÖZTABAK ZİYARET EDİLDİ
Kategori Ziyaretler

Şehit aileleri ve gazilere manevi destek amacıyla, İlçe kaymakamlığının öncülüğünde şehit aileleri ve gazilere ziyarette bulunuldu. Ziyarete ilçe Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Jandarma Komutanı Musa Engin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İnci Köseoğlu katıldı.

İlçemiz Musazade mahallesinde ikamet eden Şehidimiz J.Er Mürsel Özdemek'İn Annesi Fatma Özdemek'i ve Kıbrıs Gazimiz Mehmet Öztabak'ı ve ailesini evinde ziyaret edildi.

Ziyarette protokol mensupları; “Şehitlerimize Allah'tan rahmet, onların ailelerine ve gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olmaya, onların taleplerini yerine getirmeye gayret edeceğiz” dediler.

Son Düzenlenme Cuma, 23 Şubat 2018 10:33