11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

ATATÜRK ORTAOKULU ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN MEHMETÇİKLERE ZİYARET

MİNİKLER BİZDE ASKER OLMAK İSTİYORUZ DEDİLER MİNİKLER BİZDE ASKER OLMAK İSTİYORUZ DEDİLER
Kategori Genel Haberler

Arhavi Atatürk ortaokulu anasınıfı A ve B sınıfı şubelerindeki öğrenciler İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek buradaki Mehmetçiklerle bir araya geldiler. Minik yürekler o sıcacık ve şirin halleriyle asker amcalarını çok sevdiklerini ve hep birlikte “ Bizde Askere Gitmek İstiyoruz” diyerek Mehmetçiklere moral verdiler.

Son günlerde ülkemizin güneyinde Suriye sınırında Türk Silahlı Kuvvetlerince gerçekleştirilen zeytin dalı harekâtı kapsamında okul müdürü tarafınca düzenlenen Mehmetçiklere moral ziyareti İlçe Jandarma Komutanlığında güzel ve ilginç görüntülere sahne oldu. Arhavi İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin çocukları ve öğretmenleri makamında ağırlayarak ikramlarda bulundu. Çocuklarda okulda askerlik ile ilgili yapmış oldukları resim ve el becerisi çalışmalarını askerlere sunarak hoş bir görüntü sağlandı. Minik öğrenciler Mehmetçiklere şarkılar söyledi, birlikte askerlik selamı verdiler. Hatta minikler bizde asker olmak istiyoruz deyince kendilerine asker üniforması giydirdiler. Atatürk Ortaokulu Anasınıfı öğretmenleri Ayşe Görgen Özkara  ve Çimen Atabey Sungur kendilerini kabul etmelerinden ötürü Arhavi ilçe jandarma  komutanı Musa Engin ve Mehmetçiklere teşekkür ettiler. Ziyaret miniklerle birlikte çekilen fotoğraflarla son buldu.